Our Services

Logistics

Logistics

Transportation and dispatch services

Insurance

Insurance

Insurance and legal advice

Financial services

Financial services

Financial consulting and accounting services

 Who we are?

Who we are?

История
„ЕДБ Логистикс” ЕООД е създадена през април 2016 г.
Компанията предлага богат избор от спедиторски и логистични услуги . „ЕДБ Логистикс” ЕООД разполага с цялостни логистични решения, изцяло съобразени с индивидуалните нужди и изисквания на клиента, както и с променящите се пазарни условия. Седалището на компанията е гр. Петрич, най-южният град в България в близост до границите с Гърция и Северна Македония. Ние вярваме, че почтеността, достойнството и безкомпромисното качество са в основата на всичко, което правим. Вниманието към променящите се нужди на нашите клиенти е най-важно за успеха на фирмата ни.

Визия
Политиката на компанията е ориентирана и фокусирана към изпълнение на всички изисквания на своите клиенти в областта на транпорта и логистиката, като предоставяме първокачествено и рентабилно обслужване и интелигентни решения на пазара. Нашият опит в транспорта и логистиката е нашата сила. Целта ни е да осигурим на нашите клиенти висококачествена и персонифицирана услуга, съответстваща на потребностите им, за да могат те да се погрижат за личния си бизнес, докато ние се грижим за техните пратки. Ние се стремим да станем партньори на нашите клиенти, като им предоставяме това, от което наистина се нуждаят, за да постигнат своите цели. Ние вярваме, че почтеността, достойнството и безкомпромисното качество са в основата на всичко, което правим. Вярваме, че вниманието към променящите се нужди на нашите клиенти е най-важно за успеха на компанията.

Ценности
• Постоянство
• Всеотдайност
• Качество
• Надеждност
• Иновации

Екип
Ние сме млад и амбициозен екип от професионалисти, които споделят едни и същи ценности и вярват в успеха. За нас е удоволствие да поемаме предизвикателства и умеем да намираме решения. Редовно инвестираме в обучение и мотивиране на персонала. Заедно работим за една и съща цел. Нашият екип е нашето бъдеще.

Testimonials from customers

Testimonials

Europe direction Bulgaria